top of page
mASKA%20GLAVNA%201_edited.jpg

REKLAMNE
ILI
UNIKATNE

Sve ih izrađujemo...

 Velike količine u kratkom roku.

Brzo, kvaliteno i cijenovno pristupačno.

Home: Welcome
maska sivanje3.jpg

MASKE ZA LICE

Novo vrijeme - nova pravila

Zbog velike potražnje na tržištu, ali i našeg doprinosa za sigurnije i zdravije društvo, nudimo proizvodnju reklamnih i komercijalnih nemedicinskih maski za lice.

U našem već 20 godina uhodanom poslu u mogućnosti smo otisnuti preko 15.000 maskica dnevno, te sašiti 3000-4000 gotovih personaliziranih maskica dnevno. 
Ukoliko sami imate riješeno šivanje, možemo Vam ponuditi i opciju otiska na materijale, pa si Vi krojite i šivate sami gotov proizvod.

Naše maske su prije svega zamišljene za firme, poduzeća, sportska društva, klubove i sve koje teže k tome da iskoriste trenutnu situaciju te se žele istaknuti svojom maskom.

Nošenje maske za lice jedan je od najjednostavnijih načina za smanjenje ili usporavanje širenja COVID 19, zaštitu vaših najmilijih i zajednice.

Home: About

Bez obzira jeste li se već susretali sa maskama za lice u komercijalne svrhe, tu smo za Vas da Vam objasnimo i pojednostavnimo proces narudžbe.
Tiskamo tehnologijom digitalnog tiska sublimacijskom tehnologijom, gdje se cijela maskica tiska sa neograničenom broja boja, a po potrebi možemo raditi i preslikače koji se termotransferom lijepe na maskicu.

maske kroj.jpg
Home: Testimonial

NAJTRAŽENIJI MODELI

Iako za potrebe tržišta izrađujemo razne vrste maskica za lice, ova dva modela su najtraženija

maskica obla4.jpg
maskice faltne1.jpg

ZAOBLJENA MASKA ZA LICE

Ovaj zaobljeni model maskice savršeno se oblikuje uz lice.


Mekane pamučne gumice dozvoljavaju cijelodnevno nošenje maske, bez iritacije na poleđini uha.
Vanjski otisnuti sloj je poliestersko platno otisnuto prema Vašim željama, neograničen brojem boja ili vrste dizajn, a unutarnji sloj maske koji je u dodiru s licem je pamučno platno, ugodno na dodir kože. Unutarnja postava može biti bijele ili crne boje.

MASKA ZA LICE SA FALTNAMA

Klasični, jednostavan kroj koji svoj korijen vuče iz medicinske maske. Maska ima faltne, tako da logotip/reklama dođe do izražaja kad se maska navuče na lice.

Mekane pamučne gumice dozvoljavaju cijelodnevno nošenje maske, bez iritacije na poleđini uha.Vanjski otisnuti sloj je poliestersko platno otisnuto prema Vašim željama, neograničen brojem boja ili vrste dizajn, a unutarnji sloj maske koji je u dodiru s licem je pamučno platno, ugodno na dodir kože. Unutarnja postava može biti bijele ili crne boje.

Home: Services

ZA SVA PITANJA, NARUDŽBE I CIJENE,  
TU SMO ZA VAS!

Jazbina 118, 10040 Zagreb

Tel: 01/20 20 474

Black Pencils and Magazine
Home: Contact
bottom of page